Mega Civilization er et 5 til 18 personers brætspil hvor du vil opleve menneskets ældste civilisationer over en tidsperiode på ca. 8000 år som rækker fra Is alderen og op til Jern alderen. Hver spiller leder en civilisation, som skal forsøge at udbrede deres kultur over et spillebræt, der rækker helt fra Europa til Indian.

Spillet handler ikke kun om krig og erobring af territorier, men lige så meget om at opnå adskillige mål, som påvirkes af kulturelle, økonomiske, videnskabelige, politiske, civile og religiøse faktorer. For at vinde skal du finde den rette balance imellem alle spillets faktorer og derved score flest point. Hvis du godt kan lide brætspillene såsom Small world, Catan og Twilight Imperium så er det lige noget for dig,

OBS:

Der er nogle regler der skal læses igennem, men kan sagtens finde Youtube videoer som fortæller hvordan det spilles. Brætspillet er designet på den måde at, reglerne bliver langsom introduceret i 3 omgange, hen over spillet, så det bliver let og forståeligt at kende spillet.

Møder du op 30 minutter før spillet start, gennemgåes reglerne gerne for dig.

Tidspunkt: Fredag fra 10.00-20.30/22.30
Et typisk spil tager gennemsnitlige 10 – 12 timer men længere, hvis der også tilføjer små pauser og tid til middagsmad samt aftensmad. 

Hvor: Lokale A10

Antal deltagere: Minimum 5 – Maximum 18

Sprog: Dansk/Engelsk

Pris: Gratis

Krav for deltagelse:

Man minimum er 15 år
Kan læse og forstå Engelsk
Klar på at det er et helt dagsspil som starter fra om morgen og slutter ved om aften afhængig, hvor mange vi bliver.