af Ann Kristine Eriksen

Æstetik og erotik smelter sammen, da tre kvinder indleder et forbudt forhold under udførelsen af et maleri. En fortælling om kunst, undertrykkelse og sanselighed, sat på et engelsk gods i slutningen af 1700-tallet.

Foromtale

Spillere: 8

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4 timer inklusiv workshop

Sprog: Dansk og engelsk, spilledertekst kun på dansk

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: 1,5 side

Dette er et intenst familiedrama og en tragisk forfaldshistorie – en slags Fall of House Usher med den amerikanske borgerkrig som baggrundstæppe. Alle rollerne i den dekadente sydstats familie er fyldt med saftige intriger, skeletter i skabene og skumle hemmeligheder. 

Vi spiller ikke den faktiske historiske kontekst; vi bruger blot den historiske tid, som inspiration. Scenariet fokuserer heller ikke på herrer-slave forholdet, men på intrigerne og relationerne i familien. 

Spilområdet tegnes op med malertape på gulvet og scenariet spilles semi-live. I en kort workshop introduceres spillerne til metateknikker, setting og historien. Der spilles prolog scener, som lægger op til dramaet, som foregår hen over tre akter, der stiger i intensitet. Mellem hvert akt kalibrerer spillerne med hinanden, så de kan opleve præcis dén fortælling, de ønsker sig. Derfor er scenariet også 100% spiller båret!

Spillertype: Du elsker at være på de skrå brædder; du spiller rollespil for at opleve rollen, dramaet og energien i samspillet med de andre. Du elsker, når du får en ramme, hvor du virkelig kan udfolde din rolle og relationer. Desto saftigere relationer desto bedre! OBS: Rollerne er skrevet på engelsk. Scenariet er ikke nybegynder venligt.

Spilledertype: Du er interesseret i teater og kan lide at være stemnings- og rammesætter. Her sætter du en tydelig scene og klæder spillerne på med meta teknikker. Du dirigerer spillerne gennem prolog scener, giver rollerne plads og afvikler scenariet uden at blande dig alt for meget.