Butikker på Fastaval

Der er rig mulighed for at få loot med hjem fra Fastaval. Hvert år kommer der nemlig butikker forbi og sælger deres varer. Butikkerne på Fastaval findes både ude fællesområdet og inde de omkringliggende lokaler – så hav øjnene med dig.

Vil du gerne med på Fastaval med din butik eller være en del af Artist Alley, er du velkommen til at skrive til butik@fastaval.dk.

Her kan du læse mere om butikkerne på Fastaval:

Når butikkerne til Fastaval 2024 er fastlagt, kan du finde beskrivelser af dem her.

Epic Panda

For 7. gang kommer Pandafar med hans butik Epic Panda / Epic Dwarf med deres 2,4+ tons tunge (og episke) dværgekiste, fuld af rollespilsbøger, hvor du kan finde bogen du mangler til din samling eller opdage et nyt rollespils-system du slet ikke kendte til. Her finder du også brætspil og et udvalg af merchandise samt andre nørdede ting!

Åbningstider på Fastaval: 10:00 – 00:00
Lokale: B 45

Se deres hjemmeside her: www.epicpanda.dk

Bunkern Esbjerg

336883595_608784980767843_9167174589636788602_n

Åbningstider på Fastaval: 10:00-22:00
Lokale: Magic lokalet (Biblioteket til højre for Fællesområdet)

Se deres hjemmeside her: www.bunkern.eu

Artist Alley

Artist Alley er et nyt, årligt initiativ på Fastaval. Om lørdagen kl 12-18 samles en håndfuld kunstnere, crafters og håndværkere fra hele landet midt i Fastavals fællesområde, og fremviser deres håndlavede varer til deltagerne. Alt der sælges på Artist Alley er unikt, og vil ikke kunne findes i nogle normale nørde forretninger. Samtidigt kan man have sig en super hyggelig snak om håndværk, kreativitet og livet som nørd.

Hvordan kommer man med?
Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter som sælger på vores Artist Alley, kan du sende en mail til: Butik@fastaval.dk
I mailen kan du introducere dig selv og din butik/håndværk, og eventuelt dele intragram/hjemmeside, så vi kan se hvad du laver.
Vi har desværre ikke ubegrænsede pladser, men da projektet stadig er i vækst, vil vi gerne gøre plads til så mange som muligt.

Praktisk:
Tidspunkt: 12-18 lørdag (opsætning fra 10-12)
Pris som sælger: 150 kr (inkluderer en dags adgang til Fastaval). Yderligere 50kr. per bord man ønsker at bruge.