Butikker på Fastaval

Der er rig mulighed for at få loot med hjem fra Fastaval. Hvert år kommer der nemlig butikker forbi og sælger deres varer. Butikkerne på Fastaval findes både ude fællesområdet og inde de omkringliggende lokaler – så hav øjnene med dig.

Vil du gerne med på Fastaval med din butik eller være en del af Artist Alley, er du velkommen til at skrive til butik@fastaval.dk.

Her kan du læse mere om butikkerne på Fastaval:

Når butikkerne til Fastaval 2024 er fastlagt, kan du finde beskrivelser af dem her.

Epic Panda

Epic Panda

Pandafar kommer med hans butik Epic Panda / Epic Dwarf med deres 2,4+ tons tunge (og episke) dværgekiste, fuld af rollespilsbøger, hvor du kan finde bogen du mangler til din samling eller opdage et nyt rollespils-system du slet ikke kendte til. Her finder du også brætspil og et udvalg af merchandise samt andre nørdede ting!

Åbningstider på Fastaval: 10:00 – 00:00
Lokale: B45

Se deres hjemmeside her: www.epicpanda.dk

Bunkern Esbjerg

336883595_608784980767843_9167174589636788602_n

Åbningstider på Fastaval: 10:00-22:00
Lokale: A07

Se deres hjemmeside her: www.bunkern.eu

Artist Alley

Artist Alley er et årligt initiativ på Fastaval. Om lørdagen kl. 12-18 samles en håndfuld kunstnere, crafters og håndværkere fra hele landet midt i Fastavals fællesområde, og fremviser deres håndlavede varer til deltagerne. Alt der sælges på Artist Alley er unikt, og vil ikke kunne findes i nogle normale nørde forretninger. Samtidigt kan man have sig en super hyggelig snak om håndværk, kreativitet og livet som nørd.

Til Fastaval 2024 vil du kunne finde følgende artister:

MadeByTrolls
Madebytrolls tager for en stund turen over Bifrost, og medbringer for en dag magiske items til både rollespil og hverdag! Håndlavede terningposer, laserskårede GM skærme, æsker med tænder, nørdede stickers – og meget, meget mere!

Lisellemade
Håndlavede tryllestave, lommelygter, dice trays, smykker og masser af andet! 

SplitODice
SplitODice er kørt af den danske terningemager Freja Oldrup. Alle terninger er håndlavet i Viborg og kommer ofte med et sjovt twist.

Katja’s håndværk
Førstegangs bod med hjemmelavede øreringe i polymer ler, I mange forskellige søde og pæne designs!

Martillo Workshops
Søren Hammer kommer med fantasy goodies i smedet jern og læder. Alt sammen er lavet i Martillo Workshop smedjen i Hobro. Du kan gå på jagt i metal terninger, tryllestave, og alt muligt andet godt, eller høre om hvordan du selv kan komme i gang med at smede!

RavicArt
RavicaArt byder på unika kunst og keramik fuld af magi, fantasi og hekset nørderi. Det er den perfekte mulighed for at få et bogspøgelse eller et heksekrus fuld af håndlavede detaljer, som vil gøre dine magiske søstre grønne af misundelse! Og så er der også både print, klistermærker og andre godter direkte fra kunstneren selv.

Østerskov Alicorns
I østerskov alicorn boden sælger vi armbånd og termo kopper. Termokopperne vil oftest være i et LGBTQI+ theme eller med et nørdet twist.
Alt overskuddet går til at financiere en tur til mythodea denne sommer. Mange af foreningens medlemmer har ikke selv midlerne til at tage afsted, og derfor prøver vi at samle ind så flere af vores medlemmer kan tage med.

 

Jose2bJoseart
Jeg er Jose2bJoseArt og jeg har lidt blandet godt med! Mine produkter er meget zero-waste fokuseret, med alt stof fra overskudsproduktion, pap fra morgenmadsæsker, og papir fra genbrug. Jeg har hårsløjfer, håndbundne journaler, nålepuder, klistermærker af flere slags, washi-tape, malebøger, med mere, så kom forbi min bod og tag et kig!

TinyMagicCrafts
TinyMagicCrafts er en kunstner som er inspiret af magi, fantasy og miniature og forsøger med sine vare at kombinere disse. De medbringer ting til nørde hjemmet: pyntegenstande, booknooks og bogstøtter De medbringer også uundværlige ting til din dnd kampagne : dicetowers, dice jails, dicetrays m.m. Derudover kan man hos TinyMagicCrafts finde smykker såsom: bogøreringe, potionhalskæder og små læderindbundne bøger i halskæder.

Chiliconcomics
Mit navn er Chili, og jeg er kunstner og historiefortæller. Hos mig kan man finde alle mulige godter som prints, klistermærker, pins, m. m.
Stort set alt jeg laver tager inspiration fra naturen og fantasygenren, så jeg er vildt spændt på at komme til Fastaval og møde folk, der er ligeså glade for det som mig!

Grannies Gaming Goods
En tidlig aften inden rollespil kunne Natashja ikke finde terningerne som hun havde brug for til sin karakter. “Møg!” tænkte Natashja og udbrød “Man kan jo ligeså godt lave dem selv hvis de bliver ved med at blive væk!”, og sådan startede idéen til Grandma’s Gaming Goodies.
Nu iført skåneærmer og forklæde, så er Grandma’s Gaming Goodies kørt ud af et lille køkken i Varde, hvor Natashja Olsen og Michael Lundby laver unikke terninger på god, gamel’daws maner.

Irvingsreef
IrvingsReef er en shop med fokus på at lave digital kunst af havdyr – men især hajer!

Under dette tema sælger jeg nuttede nøgleringe, klistermærker, prints og mere!

Jeg håber at i vil kigge forbi ^^

Hvordan bliver jeg sælger til Artist Alley?

Hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter som sælger på vores Artist Alley, kan du sende en mail til: Butik@fastaval.dk
I mailen kan du introducere dig selv og din butik/håndværk, og eventuelt dele instagram/hjemmeside, så vi kan se hvad du laver.
Vi har desværre ikke ubegrænsede pladser, men da projektet stadig er i vækst, vil vi gerne gøre plads til så mange som muligt.

Praktisk:
Tidspunkt: 12-18 lørdag (opsætning fra 10-12)
Pris som sælger: 150 kr (inkluderer en dags adgang til Fastaval). Yderligere 50kr. per bord man ønsker at bruge.