Shops at Fastaval

There are plenty of opportunities to get loot home from Fastaval. Every year, shops come by and sell their goods. The shops at Fastaval can be found both outside the common area and inside the surrounding premises - so keep your eyes open.

In 2022 there were both old familiars like Epic Panda, Corra Design and Tier1MTG, but every year there are new and/or different stores represented at Fastaval.

The list of stores for 2023 will come as soon as it is ready.

Epic Panda

Epic-Panda-logo

For 7. gang kommer Pandafar med hans butik Epic Panda / Epic Dwarf med deres 2,4+ tons tunge (og episke) dværgekiste, fuld af rollespilsbøger, hvor du kan finde bogen du mangler til din samling eller opdage et nyt rollespils-system du slet ikke kendte til. Her finder du også brætspil og et udvalg af merchandise samt andre nørdede ting!

Se vores webside her: www.epicpanda.dk

Corra Design

CD logo

Pre-sale og signering

Af helt ny fantasy roman der udkommer efter påske.
Køb bogen og figur i pre-sale på Fastaval. Det er 1. bind i en ny serie om elverne på Alta.

Forfatteren Bjarne B. Pedersen er uddannet ingeniør. Interessen for fantasy ligger til familien, der har været aktive i live rollespil og på Fastaval. Han er desuden ved at opføre et fantasyslot ved siden af det gamle husmandssted på Vestfyn, hvor han bor. 

Bind 1:
Da elveren Levia vågner op på kroværelset med sin kæreste Dimonos, tror hun, at deres største bekymring er at få Levias far, kongen, til at acceptere deres kærlighed. Hurtigt braser hendes verden dog sammen,
da hun erfarer, at fremmede fjender har angrebet kongeriget og dræbt hendes familie.
Hun og folket må flygte mod vest til en fredelig dal, der imidlertid viser sig at gemme på dystre hemmeligheder. Alt imens forsøger Levia at vænne sig til sin nye – og uønskede – rolle som dronning og de magiske kræfter, som hun pludselig har fået.

Bogen er let læst og spændende for alle, der godt kan lide fantasy. Fra 11 år.

Se også vores hjemmeside www.corra.dk med vores lysværksted hvor vi har lavet de specielle lys med året Otto.

Tier1MTG

Farvo_logo

Tier1MTG er for første gang på Fastaval, som vi glæder os til at være en del af. Vi fylder bilen med lækre sager inden for “Magic”, “Pokémon”, “Yu-Gi-Oh”, “Flesh and Blood” og “Dragon Ball Super”. Udover nye produkter tager vi et bredt udvalg med af single kort inden for især Magic: the Gathering, men vi vil også have et udvalg med af andre TCG singles.

Vi køber altid kort, så ligger du inde med en gammel samling du ikke bruger længere, så tag den med eller skriv til os for en aftale omkring et salg. Vi gi’r altid et fair bud på dine kort og det har ingen betydning om de er helt nye eller gamle.

Under Fastaval tilbyder Tier1MTG draft inden for Magic kl. 12 og igen kl. 18 hver dag på Fastaval. Prisen for draft vil være 135 kr. pr. deltager og du beholder de kort du drafter. Der er også mulighed for at spille Commander med dine venner på selve Vallen, så fyld tasken med dine decks for good fun og hygge!

Kom forbi og sig hej, så bliver vi så glade.
Mvh Hilsen Team Tier1MTG