Øvrige aktiviteter 2023

Alexandria.dk fylder 20 år

Rollespilsdatabasen Alexandria.dk fylder 20 år. Kom forbi og hør røverhistorier fra udviklingen og historien om arbejdet med at få indtastet oplysninger om over 13.000 scenarier, hvor over 2.000 kan downloades frit – ikke mindst mange fra Fastaval. Tidspunkt: Torsdag kl 17 Hvor: Cafeen Antal deltagere: N/A Sprog: Dansk/Engelsk Pris: Gratis Krav for deltagelse: Lysten til at være der

Æresgæst talk – 15 years of chamber larps

As a hybrid of Fastaval-style freeform scenarios and full scale 360 larps, chamber larps developed from being a rare occurence to a genre of its own in the late 00s and early 10s.  Many new arenas have opened up, providing spaces and equipment to develop the genre, but also to streamline it. This talk is […]

Æresottoreception

Vær med, når vi uddeler årets Æresotto. De nominerede har været i cirka en uge, og til denne reception uddeles så Fastavals Æresotto. 

Brætspil til et globalt marked

Der udkommer tusindvis af nye brætspil hvert år, og konkurrencen er hård. Alligevel formår danske designere at gøre sig bemærkede globalt. Hvordan bliver en god idé til et egentligt produkt, og hvordan er branchen skruet sammen?

Den Store Basar

Basaren er stedet hvor du kan møde andre nørder, der viser deres hobby / fællesskab frem. Kom forbi og få en snak med dem og måske blive inspireret til nye fællesskaber og aktiviteter.

FastaSings

FastaSings er Fastavals take på den klassiske karaoke. Så Just Duet! Kom frisk og syng. Det er også i orden at synge alene. Dørene er åbne hele aftenen så kom frisk og vær med. Husk: Keep Calm and Karaoke on!

Fastaval Re-Allocation

Dag for dag kommer Fastaval nærmere og dermed muligheden for at give ens gamle nørd-skatte videre til et nyt og kærlig hjem og få lækre ting med hjem, som du har ledt efter i lang tid.

GM Workshop Podcast

Drop in talks om rpg, Fastaval og andre nørdede ting. GM Workshop Podcast er en podcast, som fokuserer på gamemastering, play patterns og udviklingen af vores elskede hobby.

Grafitti Workshop

OTTO WAS HERE! – Graffiti Væg “Af folket, til folket, for folket” Vil du have mulighed for at sætte dit eget farverige præg på FASTAVAL?  Så kom forbi oasen og spring ind i årets anarko-tema og slå dig løs.   Som deltager på fastaval har du mulighed for at være en del af anarkiet og […]

Live Papstinenser Podcast

Vær med når teamet bag Danmarks mest driftsikre podcast om brætspil tager scenen. Med over 200 episoder har de fire radio-helte været omkring næsten alle facetter i moderne brætspil. Vær med når vi optager en episode med Fastaval-publikummet som lover at inddrage publikum med mindst en semi-umulig quiz.

Magic the Gathering – Commander

Here you start with 40 life and play best out of 1. Your deck must have a LEGENDARY CREATURE as your commander, and no card in your deck may have a manasymbol not found on that commander.

Magic the Gathering – Draft

Vil du have en måde at spille, der tilbyder lige vilkår for alle og lader dig spille med nye kort hver turnering? Så er draft lige noget for dig.

Magic the Gathering – Sealed

Sealed er et fantastisk format, hvis du ser frem til spændingen ved at åbne nye kort og spille uden at være forpligtet til at medbringe dine egne deck.

Magic the Gathering – Two-headed Giant

Two-Headed Giant er et sjovt format hvor man spiller sammen I teams af 2 spillere imod andre teams, og alle beslutninger tages som et hold, da man angriber og blokere sammen.

Mega Civilization

Mega Civilization er et 5 til 18 personers brætspil, hvor du vil opleve menneskets ældste civilisationer over en tidsperiode på ca. 8000 år, som rækker fra Istiden og op til Jernalderen. Hver spiller leder en civilisation, som skal forsøge at udbrede deres kultur over et spillebræt, der rækker helt fra Europa til Indien.

Nørklehjørnet

Hvis du hækler, strikker, syr, broderer eller gerne vil lære det, så er der plads til dig i Nørklehjørnet.  Her finder du en håndfuld materialer og opskrifter, så du kan lave ting til dine spil, uanset om det er brætspil eller bordrollespil, fx terningeposer og kurve/poser til brætspilskomponenter.

Ny på Fastaval

Har du aldrig været på Fastaval før? Så kom med på en rundvisning, hvor vi også snakker om nogle af de mere interne begreber der kan flyde rundt. Der vil være tid til løs snak, spørgsmål og at møde andre, der heller ikke kender Fastaval ud og ind. Du kan melde dig til, så det står i dit program, men ellers så kan man også bare dukke op. Har ud en kammerat eller hører du om en som gerne vil med, så tag dem endelig bare under armen.

Ottoshowet

Ottofesten er den formelle afslutning på Fastaval. Det er vores prisuddeling til forfattere, designere og frivillige. Det er galla, taler, underholdning og det er pomp og pragt, ligesom enhver anden prisfest. Vær med når vi sammen hylder prismodtagerne og årets arrangører for deres store engagement og veludført arbejde.

Spillederworkshop

Skal du være spilleder på Fastaval 2023? Tusind tak for dig. Det er en kæmpe hjælp, og vi sætte stor pris på din tid og dit engagement. I år forsøger vi os med noget nyt, i forhold til spillederworkshoppen. For det første kommer den til at foregå på vores Discord-server, og altså online.

Velkomstceremoni

Generalen byder velkommen til Fastaval 2023. Vi har alle glædet os til at komme tilbage til endnu et velkendt Fastaval, og hvilken bedre måde at starte vallen ud med end at samles til en officiel Velkomstceremoni.