af Karen & Signe Bech Sørensen

En humørfyldt actionkomedie om tre bondeknolde og deres nystartede private inkassofirma i 70’ernes Jylland. Scenariet er en kærlig hyldest til den kultur, der findes på landet – helt derude hvor kragerne allerede er vendt.

Foromtale

Spillere: 3

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: Ca. 2 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersanbefaling: 18+

Læsemængde: Ca. 1 side

I “Go to Hell” spiller man en af tre advokater, der alle er døde ved samme ulykke. Helvede er fyldt, så for at finde ud af hvem af de tre der skal blive, afholdes en retssag. De tre er alle syndige og kan ikke fordrage hinanden – rollerne vil derfor både have interesse i at redde sig selv og at få en af de andre fordømt.

Gennem retsscener får vi et indblik i rollernes synder. Spillerne former scenerne ud fra handouts i form af bevismateriale og sætter på skift hinanden på anklagebænken – ud fra oplægget spilles en scene fra rollens liv. Der er også mulighed for at tage scener i Helvede, hvor rollerne kan konspirere mod hinanden, og hvor Satans assistent kan prikke til kontroverser mellem dem.

Scenariet er en helvedes komedie. Der kan godt være voldsomme scener, men de skal vinkles på en humoristisk måde. Der er mekanismer, hvor man kan sige fra, hvis spillet går over ens grænser.

Spillertype: Scenariet giver stor frihed til spillerne, til at forme fortællingen, så du skal trives med at improvisere. Derudover vil en grov humor være en fordel, da vi på en underholdende måde skal udforske advokaternes synder. Som spiller vil du både komme til at fortælle og spille scener.

Spilledertype: Som spilleder sætter du rammen, men du skal også sørge for intensitet. Det er meningen, at scenariet skal være vildt. Det er en fordel, hvis du kan improvisere og hype spillerne. Som spilleder har du en større birolle som Satans assistent, men også mulighed for at tage andre biroller.