af Valdemar Lenschow

En fortælling om forbudt kærlighed sat i Kong Arthurs tid. Der er store følelser i spil, når to elskende må vælge mellem deres idealer eller deres lykke, alt imens verden brænder omkring dem.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4-5 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: 3-4 sider

Som unge var Bern og Gildea dybt forelskede i hinanden, men de blev tvunget fra hinanden og ind i hver sit liv med strenge idealer og retningslinjer; som henholdsvis ridder og nonne. Men hvad sker der, når disse to efter mange års afsavn genforenes, netop som borgerkrig er ved at bryde ud i kongeriget, og deres verden bliver revet op med roden? Spillerne bliver delt ind i to makkerpar; det ene som to riddere, det andet nonner, og igennem størstedelen af scenariet er der en narrativ afstand mellem disse to grupper, så de kun kan kommunikere med hinanden via breve leveret i monologform.

Scenariet tager sin inspiration i de middelalderlige ridderromancer om Kong Arthurs riddere og forsøger til en grad at emulere denne genre. Der vil både være spænding, da onde riddere truer landet, men også da kærligheden og æren står på spil, og spillerne bliver nødt til at tage flere svære valg. Det bliver dramatisk, storslået og romantisk – i ordets originale, ikke rødvin-og-chokoladerelaterede betydning.

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4-5 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: 3-4 sider

Spillertype:

Den oplagte spiller vil være glad for at lave store armbevægelser og udtrykke følelser på overdreven vis i et scenarie, hvor karakterrelationer er i højsædet. Derudover skader det ikke at være glad for klassiske ridderfortællinger, men kendskab til Kong Arthur legenden er intet krav.

 

Spilledertype:

Den oplagte spilleder skal være glad for at lede en relativt afgrænset og fastlagt historie. Spillederen vil foruden at sætte og klippe scenerne også være ansvarlig for at læse flere stemningsgivende tekstbidder højt samt spille en håndfuld farverige karakterer, som spillerne skal interagere med.