af Valdemar Lenschow

En fortælling om forbudt kærlighed sat i Kong Arthurs tid. Der er store følelser i spil, når to elskende må vælge mellem deres idealer eller deres lykke, alt imens verden brænder omkring dem.

Foromtale

Spillere: 5-7

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 2 timer

Sprog: Dansk og Engelsk

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: Ca. 3 sider

I et fjernt mødelokale højt hævet over almindelige dødelige sidder de syv dødssynder og diskuterer hvem de kan bebrejde for de ting der gik galt i 2019. Spillerne indtager rollerne som de syv dødssynder og deltager i et møde om hvordan deres planer ikke er gået som de skulle. De kommer til at bruge tiden på at skændes, bebrejde hinanden og brokke sig over at menneskene bliver ved med at være besværlige.

Gennem mørk humor, fjendtlig mødedeltagelse og indbyrdes kampe, skaber spillerne sammen et satirisk billede af verdens undergang og de kræfter der arbejder for at skabe den. Med en dysfunktionel præsentation og dårligt forberedte bestyrelsesmedlemmer, diskuteres emner som krig, klimakrise og patriarkatets langsomme opløsning.

Spillertype: Scenariet er til dig der gerne vil have noget konfliktspil, kan lide at improvisere og er frisk på at være dårlig til din karakters “job”. Nybegyndervenligt og hurtigt læst.

Spilledertype: Som spilleder for Apocalypse Board er din primære funktion at passe på spillerne og holde styr på tiden. Du spiller en mindre rolle der har en lignende funktion i spillet. Det er et nemt læst scenarie, men kræver noget teknisk opsætning og skabelse af en mødelokale-stemning.