af Jonathan Wenstrup og Andreas Bjerggaard

Gennem et år følger vi fem venners liv i kollektivet. Et hverdagsdrama om venskab, utroskab, fællesspisning, fester, eksamenslæsning og alt hvad der ellers hører til når unge mennesker bor sammen.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4 timer

Sprog: Dansk

Aldersgrænse: 13+

Læsemængde: 2-4 sider

Tapperhed er et low-fantasy scenarie, der tager fire spillere ud til en stor ridderturnering, hvor at landet Catamarke bliver belønnet til turneringens sejrherre. Arvingen, Trubaduren, Staldmesteren og Veteranen er alle dukket op for at sørge for at deres hold vinder.

Arvingen skal holde lansen, men forberedelsen er op til alle. Det er kun godt hvis modstanderens saddel falder af, eller hvis modstanderen offentligt trækker sig i stedet. Vores lykkejægere er jo på udebane når det gælder erfaring, så hvorfor ikke opnå en lille fordel? På samme tid ser turneringen højt på ære og morale og de valg der bliver truffet, vil trods alt ræsonnere ud til resten af riget. Det er alt op til hvad man mener er bedst, selvom man hurtigt kan blive uenige!

Der vil være fokus på hvilke moralske valg der bliver taget for at opnå sejren og mekanikker til dysten, såsom udrustning og sabotage, er altid klar på at friste på en let sejr. Ellers dyster man med tapperheden alene!

Spillertype: Ment til de spillere der søger et hyggeligt spil, med mulighed for at udvikle deres karakter gennem moralske (eller umoralske) valg, som ændrer spillets gang. Spillet er nybegynder venligt med pre skrevne roller og ment til dem der går op i relation spil og narrativ, frem for mekanik og udfordringer.

Spilledertype: Spillet søger en spillemester der er aktiv og kan gribe spillernes scener uden at bryde rammer eller tidsplan. Spillemesteren får også et fuldt overblik over alle udfald af scenariets NPCer og muligheder, men skal kunne improvisere med spillernes kreativitet, uden at miste den røde tråd.