af Jonathan Wenstrup og Andreas Bjerggaard

Gennem et år følger vi fem venners liv i kollektivet. Et hverdagsdrama om venskab, fællesspisning, skænderier, fester, kærlighed, eksamenslæsning og alt hvad der ellers hører til når unge mennesker bor sammen.

Foromtale

Spillere: 5

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4 ½ time

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 18+

Læsemængde: 2 ½ A4 side per spiller

Scenariet handler om livet for fem beboere i et kollektiv igennem et år. Fokus er på karaktererne og deres indbyrdes forhold, og på det realistiske hverdagsdrama.  

Scenariet består af både fortælle- og karakterscener, som spillerne selv sætter med hjælp fra en enkel mekanik baseret på fotografier som inspiration. Derfor bliver det de konflikter, som spillerne selv fokuserer på, der bliver scenariets omdrejningspunkt. I fire akter, en for hver årstid, oplever vi karakterernes fællesskab, og hver årstid afsluttes med en større begivenhed som enten kan styrke fællesskabet eller sætte det på prøve. Det er i sidste ende op til spillerne og spilleder, om kollektivet består eller går i opløsning. Spillerne og spilleder vil komme ind under huden på karaktererne, og i nogle timer opleve den ægte kollektiv-ånd.

Spillere: 5

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4 ½ time

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 18+

Læsemængde: 2 ½ A4 side per spiller

Spillertype:

Du kan lide karakterfokuserede og intense scenarieoplevelser, hvor du sammen med de andre spillere har stor indflydelse på både den overordnede historie og din karakterudvikling. Du trives i sammen med dine medspillere selv at skabe de konflikter, der spilles på. Scenariet kan rumme at være morsomt, pinligt, følelsesladet og tragisk afhængigt af spillernes valg.

 

Spilledertype:

Du har lyst til at deltage i et intenst og intimt drama, og hjælpe spillernes valg videre, så de sammen får skabt den bedst mulige historie. Du skal guide spillernes idéer på vej og klippe scenerne, så den spillerstyrede historie træder skarpest muligt frem.