af Terese Nielsen

Krigeren, magikeren, tyven og præsten har ført an i udryddelsen af alle orkerne og sidder nu på slottet med belønningen. Hvorfor er de ikke lykkelige? En fantasy-pastiche om hvad der sker med din character, når questen er forbi.

Foromtale

Spillere: 3

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 5 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 16+

Læsemængde: Omkring 5 siders læsning pr spiller i løbet af scenariet

Vi løber hen over funklende græs, der er dækket af dugfriske perler. Vi hviler med den dovne kat, når den ligger i solen og varmer sig. I foråret strækker vi os ud og omfavner verden der vågner igen. Vi er muserne der lever gennem kunsten og ånder kreativiteten ind i det kunstneriske sind.

De tre muser følger Vincent i hans sidste tre måneder. Når han vandrer over de gule marker og forbi den gamle kirke, peger de ham i retning af det, der er værd at male. Scenariet handler om Vincent der vil male, men det handler mest om Vincent der vil leve. 

Man spiller fysisk ved staffeliet, med pensel i hånd og skiftes til at spille Vincent og dem omkring ham. Scenariet kræver ikke viden om kunsthistorie, eller Van Gogh. Du skal have mod på at spille med emner som seksualitet, selvskade, kunst og vold og i fysisk kontakt med andre. Du behøver ikke at kunne male, scenariet har en mekanik til formålet.

“Jeg drømmer om at male og så maler jeg min drøm.” – Vincent van Gogh

Spillertype: Spillerne skiftes til at spille den centrale muse i scenen, Vincent selv og forskellige personer i Vincents liv. Som spiller skaber du fortællingen om Vincent sammen med dine medspillere, og du skal have lyst til at spille semi-live og være okay med elementer af fysisk berøring.

Spilledertype: Du vil gerne hjælpe spillerne til at fortælle sammen. Du skal spille biroller hvis der er brug for det, og ellers gøre de fysiske elementer klar, imellem scenerne. Du har det fint med at shushe andre. Du kan som helt ny kører scenariet glidningsfrit, og materialet er indtalt så du har nemt ved at forberede dig på farten.