af Terese M. O. Nielsen

Krigeren, magikeren, tyven og præsten har ført an i udryddelsen af orkerne. Nu sidder de på slottet med skatten. Hvorfor er de ikke lykkelige? En fantasy-pastiche om hvem man er, når questen er forbi.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 2 timer

Sprog: Dansk

Aldersgrænse: 13+

Læsemængde: 1 side

Alle orkerne er døde. I er rige. Hvorfor er I så ikke lykkelige?

Krigeren, Tyven, Magikeren og Præsten sikrede sejren i det slag, hvor de sidste orker blev dræbt. Som belønning fik de et slot og alle de rigdomme, de kunne tænke sig. Her bor de nu. I dyb kedsomhed.

Heldigvis kommer der en budbringer med en opgave til dem. Der er noget helt galt i en landsby i nærheden. Det må undersøges!

Kvæst! handler om et fantasy-party, der leder efter en forbandelse, eller måske efter deres egen retning i livet. For hvad gør man, når kamp er ens liv, og kampen er vundet?

I kommer til at udspille drabelige og heltemodige kampe ved hjælp af et system med kampkort, og I kommer til at rollespille et klassisk fantasyparty på en klassisk quest.

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 2 timer

Sprog: Dansk

Aldersanbefaling: 13+

Læsemængde: 1 side

Spillertype:

Hvis du er glad for fantasytroper, og både kan lide at spille inden for dem og at puffe lidt til rammerne, er Kvæst! noget for dig.

Spilledertype:

Hvis du kan se dig selv bruge 2 timer på at administrere et simpelt, hjemmelavet kort-system til kamp og vise spillerne vej gennem en sandkasse, mens du lægger stemme og ansigt til nogle arketypiske bipersoner, så har jeg et job til dig!