af Mads Kirchhoff og Louise Floor Frellesen

Når et magisk ritual går galt, tvinges fire magikere med en lang fortid med kærlighed og svigt ud i en smuk og smertelig kamp til døden.

Foromtale

Spillere: 1-5

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 3-4 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 18+

Læsemængde: Under 1 side

Trigger warnings: Stofmisbrug og othering. Intens fysisk, psykologisk, relationel, og seksuel vold

Bassen pumper fra et sommerhus i Gilleleje. Bag den låste dør, nede af trappen, i den kolde stenkælder sidder en vampyr kædet fast til en stolpe og snakker med sig selv. Han ligner mest af alt et forpint menneske. Omkring ham er kors, hvidløg, kanyler og blodigt værktøj lemfældigt strøet. En af hans øjenhuler er en mørkerød masse, tre fingre mangler fra den ene hånd og han er dækket af unævnelige væsker, både hans egne og andres.

Dette er et brutalt, ækelt og vemodigt bordrollespils scenarie hvor en vampyr ydmyges og mishandles af en flok hensynsløse teenagere, høje på hans blod. Man spiller aspekter af vampyren, (bæst, aristokrat, glemsomhed, m.m.) og via flashbacks afsøges hans menneskelighed og synder gennem århundrederne. Under volden benyttes et sprogligt virkemiddel til at hjælpe spillerne på vej og eskalere intensiteten. Hvad er vampyren reduceret til når det er ovre?

Spillertype: For spillere som kender deres grænser, har en sadomasochistisk side og er interesserede i at spille vampyren som offeret. Man skal være klar på at beskrive bl.a. grufuld vold, men spillerne vælger selv hvilke grufuldheder de vil berøre.

Spilledertype: Du skal formidle scenariet, sætte scener og pace. Du har også det primære, men ikke fulde, ansvar som tryghedsvært og skal holde øje med spillerne har en ‘god’ oplevelse.