af Eleonora Andrea Kapow

Da den aldrende Saxo og biskoppen Anders Sunesen indleder et stormfuldt forhold, finder de enten forløsning eller fortabelse i hinandens arme. En kærlighedshistorie, rammesat af Saxos arbejde med Danmarkskrøniken.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4-5 timer

Sprog: Dansk

Aldersgrænse: 18+

Læsemængde: 4-6 sider

Trigger warning: Stærkt seksuelt indhold, gaslighting, vanvid, selvskade, tab af kontrol

Kimæren hungrer ensomt i sin kælder. Dens hengivne slaver tilbeder den, og den mæsker sig i deres kærlighed, begær, ekstase og rædsel. Den mærker noget nyt: Fire bevidstheder, fire sjæle, fire kroppe. Fire kilder til ny næring, hvis bare de kan samles.

Fire ensomme mennesker, der er indblandet i det okkulte på hver deres måde, bliver inviteret til optagelse i Kimærens Orden: En eksklusiv okkult Loge. Under optagelsesritualerne, opdager de snart, at de kræfter de altid har troet på, virkelig eksisterer. Men det bliver også klart, at en, eller måske flere fremmed bevidstheder sniger sig ind i deres sind, påvirker dem, og lader dem læse hinandens tanker. Hvor tæt kan et fællesskab blive, uden at man mister sig selv?

Spillertype: Du holder af at være medskaber af fortællingen, at spille op til de andre spillere, at skræmme, og at lade dig skræmme. Du er tryg ved fysisk spil, og ved at deltage i et gruppekram.

Spilledertype: Du holder af at sætte stemning, styre tempo og guide fortællingen