af Kristian Bach Petersen

1914. Fire novicer i et tysk studenterbroderskab får ansvaret for et mystisk væsen, da resten af broderskabets medlemmer kaldes i krig. I takt med at væsnet vokser, bliver undertrykte følelser, ære og duelsabler sat mere og mere på spidsen.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4 timer

Sprog: Spilles på dansk og engelsk, scenarietekst kun på dansk

Aldersgrænse: 18+

Læsemængde: Ca. 2 sider

I Bartko Reher Ordenen er ære alting, og den mest noble måde at vise dit mod og din mandighed på er gennem blodige dueller mod dine ordensbrødre.

Schmiss er historien om fire unge medlemmer af et tysk studenterbroderskab, der i 1914 efterlades tilbage i en enorm villa, da resten af ordenen bliver kaldt i Kejserens tjeneste og drager mod fronten. 

I kælderen under villaen er et væsen spærret inde. Men hvor længe?

Schmiss udspiller sig i en giftig smeltedigel af maskuline idealer, undertrykte følelser og en overnaturlig kraft, der trækker i de fire hovedpersoner. I løbet af scenariet vil spilpersonerne kæmpe både med deres indre dæmoner og med hinanden i ritualiserede fægtekampe. 

Begge dele efterlader ar, og udenfor hærger krigen.

Et psykologisk gyserscenarie med okkulte og erotiske undertoner. Om machismo, jødisk magi og drifter, der ikke kan holdes nede.  

(Scenariet har en fysisk duel-mekanik, så du skal som spiller være ok med fysisk kontakt på niveau med et fast håndtryk)

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4 timer

Sprog: Spilles på dansk og engelsk, scenarietekst kun på dansk

Aldersgrænse: 18+

Læsemængde: Ca. 2 sider

Spillertype:

Du kan lide at spille uperfekte roller og vil gerne spille med og op imod dine medspillere og skabe drama. Det må gerne være grimt og sleazy, og du er frisk på at køre din karakter ud over kanten. 

 

Spilledertype:

Du kan sætte en mørk og dekadent stemning og holde spillerne på tæerne, under pres og buldrende lige på kogepunktet. Du får kun én vigtig biperson, men den skal du tackle, så den matcher din spilgruppe. Du får et scenekatalog at administrere og klippe i med plads til at gribe spillernes indspark.