af Ryan Rohde Hougaard

Midt i Pangaea findes en forunderlig sten – Sjælestenen – og de, som rører ved den, får både sjæl og mæle. Løve, Ugle og Slange har alle rørt ved stenen, og nu diskuterer de, hvem der ellers skal begaves med en sjæl.

Foromtale

Spillere: 5

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 3-4 timer

Tema: Investigation-Lite

Sprog: Dansk og Engelsk, spilledertekst kun på dansk

Aldersanbefaling: 13+

Læsemængde: 2-3 sider

Trigger warnings: Kulter, konspirationsteorier, drab

Tænker du også, at der må stå noget fordækt bag Kandis success? At det umuligt kan være musikken der giver dem deres kultfølge? I så fald, kan du jo med fordel lave din egen research og være med til at afdække hemmelighederne bag facaden! Det er nemlig hvad du kommer til at gøre i En Lille Ring af Gul. En lovecraftian omgang kosmisk humor hvor du sammen med fire andre konspirationsteoretikere via investigation-lite vil afsløre den uhyrlige kult bag Kandis og dens hemmeligheder. Som spillere kommer i til at grave i bandets fortid, undersøge lokalmiljøet i Hurup og hvordan alt virker forbundet til bandet og dykke ned i hvad fanklubben egentlig laver mens i langsomt stykker sandheden sammen

Scenariet er en systemløs komedie, med enkelte horror og investigation elementer. Regn ikke med at blive skræmt, men regn med at handlingen involverer en overnaturlig kult, en skummel landsby og en eldritch skabning (altså, udover forsanger Johnny Hansen). Settingen er et kraftigt overdrevet Danmark, hvor folk er endnu mere crazy omkring Kandis end normalt og alle andre aspekter af samfundet er større, dummere og vildere.

Spillertype: Du er glad for det absurde og det gakkede, og elsker Lovecraft og kosmisk horror (ikke en nødvendighed). Du er ikke antivaxxer eller flatearther. Kendskab til kandis er på ingen måde et krav, men kan måske gøre det sjovere for dig. Se evt “Kandis for livet” den er bizar, fængende og gratis tilgængelig på dr.dk og dr appen. Du kommer til at spille én weirdo, ingen bipersonsrollespil eller systemviden påkrævet.

Spilledertype: Du kan lide humorscenarier, absurde fortællinger og er med på sammen med dine spillere at eskalere hvor dumt det bliver. Der er ingen krav til kendskab om hverken Kandis eller Lovecraft, men begge deler vil gøre oplevelsen sjovere for dig. Der er tale om et scenarie i rimelig klassisk format, hvor du står for at sætte scener og spille bi-personer.