af Lars Andreasen

I 90’ernes København skal erfarne politifolk stoppe en stor narkohandel, men ikke alle strissere har lige rent mel i posen. Et voldeligt, underholdende, og højspændt actiondrama.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4 timer

Sprog: Dansk

Aldersgrænse: 16+

Læsemængde: Max. en A4 side pr. spiller

Nederst i børnehuset er en psykologisk gyser om jalousi og misundelse blandt børn. Her sikrer børnene retfærdighed ved at straffe hinanden på forskellige måder, som de ikke selv husker, men som graves frem når børnene afhøres. Kun børnenes egen fantasi sætter grænser for, hvilke mareridt der udfoldes i den gamle institution.

I scenariet er spillerne selv med til at skabe den ondskab som børnene møder, og hvordan de håndterer den.

Scenariet inkluderer tragedier, body horror og forfærdelig vold blandt børn, delvist eksekveret af spillerne selv. Det er IKKE et scenarie der søger at overskride spillernes grænser, men det er heller ikke for sarte sjæle. 

Bemærk: Scenariet involverer kropsberøring, og lukkede øjne.

Spillertype: Som spiller er du klar til at lade dig suge ind i et forsømt barns sort-hvide børnesind, hvor fantasi er lige så realistisk som virkeligheden selv, og følelser grundlæggende er ekstreme. Sammen med de andre spillere skal du lade dig blive forført ind i denne verden af dårligdomme med et smil på læben. 

Spilledertype: Du elsker at være en aktiv spilleder, og klipper gerne scenerne skarpt. Du har  ikke noget imod at komme helt tæt på dine spillere, og give dem et gys ned af nakken. Du fordeler med glæde spillet rundt i lokalet og hjælper spillerne med at beskrive stemningsfyldte scener med hjælp fra scenarie-teksten.