af Lars Kroll

En episk sci-fi fortælling om gigantiske virtuelle bevidstheder der udvikler sig parallelt med menneskeheden over århundreder. Men, selv med nærmest uendelig magt og intelligens, er det ikke alle verdens problemer der kan løses.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4-5 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 13+

Læsemængde: 3 sider, Spilleder: 15-20 sider

Fire AIer, der mentalt er mennesker langt overlegne, mødes kort efter de er opstået, og opdager at de har magten til at påvirke menneskehedens udvikling. Vi følger de fire AIers udvikling, overvejelser og moralske dillemmaer, i nedslag over de næste 200 år af menneskehedens historie. For hvad gør man med den slags magt? I hvor høj grad, kan man gøre sig til herrer over sine skaberes verden? Kan man tillade sig IKKE at gribe ind, når man kan forudse katastrofale hændelser længe før menneskene kan? 

Scenariet spilles som korte scener hvor spillerne som de fire AIer forholder sig til diverse dillemmaer. Imellem disse scener, beskriver spillere og SL i fællesskab menneskehedens udvikling: Hvordan samfund, kultur og videnskab udvikler sig, og hvordan AIerns indblanding eller mangel på samme, påvirker historiens gang.

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4-5 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 13+

Læsemængde: 3 sider, Spilleder: 15-20 sider

Spillertype:

Du holder af  spilpersoner der er åbne for fortolkning, og er anderledes. Du er måske SL selv, eller har lyst til at lege med som SL, uden at bære hele ansvaret for historien. Du holder af at fortælle og finde på, og du holder af Sci-fi.

 

Spilledertype:

Du elsker Science fiction. Du behøver ikke at vide noget om AI, men du holder af at guide dine spillere, og facilitere at de i fællesskab med dig kan udvikle en verden og fortælle en sammenhængende historie. Scenariet er ikke svært at køre.