af Mikkel Bækgaard

Anders er kørt fast i ægtesengen, men får hjælp fra sagnhelten Orion, hvis råd dog ikke altid er up-to-date. Det hele bliver værre, da den gamle liderbuks fatter interesse i Anders’ kone og spørgsmålet er nu, om de kan genfinde gnisten.

Foromtale

Spillere: 3 eller 4 – Ingen spilleder

Samlet tidsforbrug: 1,5 time

Sprog: Dansk og Engelsk

Aldersanbefaling: 16+

Læsemængde: 1-2 sider for karakter + delt læsning af intro og kapitler

clemency: [substantiv] disposition til at være barmhjertig og især at moderere strengheden af ​​tildelt straf.

Du var i din bedste alder. Du havde planer for fremtiden. Du havde en familie.
Du gjorde noget dumt. Du blev fanget.
Så satte de dig i fængsel, mens dine børn voksede op, dine forældre døde, og dit livs kærlighed fandt en anden.

I slutningen af ​​sin anden præsidentperiode brugte Barack Obama sine præsidentielle beføjelser til at reducere straffen for 46 ikke-voldelige narkoforbrydere. Et år senere møder en journalist nogle af dem. Er det muligt at genfinde et liv i frihed efter årtier bag tremmer?

Hver af jer skaber og beretter historien om en dømt forbryder baseret på citater fra virkelige personer. Historierne vil blive fortalt i en række interviews, hvor en anden spiller tager rollen som interviewer.

Spillertype: Du kan lide at have fælles ansvar for at skabe og dele historier om realistiske personer under unikke omstændigheder. Du nyder at lytte til og stille skarpe spørgsmål til andre spillere, der driver deres fortællinger fremad. Du kan lide et spil, hvor meget er usagt og som bliver hængende bagefter.

Spilledertype: Ingen. Clemency spilles fra bladet.