by Thomas Jakobsen

A party of heroes ventures on a quest to discover why Troll Mountain is surrounded by eternal snow and winter. A love letter to dice rolling and old school D&D, accessible for everyone regardless of prior knowledge.

Presentation

Players: 5

Gamemasters: 1

Total runtime: 5-6 timer

Language: Danish

Age limit: 13+

Material to be read: ca. 3 letlæselige sider

Fem helte tager på eventyr i en fantasy verden inspireret af nordisk mytologi, for at opklare hvorfor Trollbjerget er fastfrosset i evig sne og kulde. I en stemningsfuld dungeon venter en Den Hvide Dames fortælling om vanvid og ulykkelig kærlighed, sammen med en blanding af kampe og andre udfordringer. 

Scenariet er en kærlighedserklæring til klassisk Dungeons & Dragons, med en frisk tilgang til de klasser og racer som vi kender og elsker. 

Scenariet benytter en forenklet (casual) version af Dungeons & Dragons 5e reglerne. Der bliver for eksempel hverken brugt figurer eller battle-maps, og spilpersonernes evner er valgt med omhu, så de er:

  • Nemme at håndtere for spillere uden tidligere erfaringer med D&D.
  • Passer til scenariet stemning og tematik.

Players: 5

Gamemasters: 1

Total runtime: 5-6 timer

Language: Danish

Age limit: 13+

Material to be read: ca. 3 letlæselige sider

Player types:

Du skal være klar på eventyr, hvor der undervejs er plads til kamp, udforskning og sociale interaktioner (de tre “grundpiller” i Dungeons & Dragons). Da der bruges terninger, er det praktisk, hvis du medbringer egne terninger. For spillerne er regelkendskab en fordel, men langt fra en nødvendighed.

 

Gamemaster type:

Som Dungeon masteren skal du sætte rammerne for et eventyr med hektiske kampe, en stemningsfuld historie og blik for at tiden ikke løber fra jer. Du bør også have et overfladisk kendskab til reglerne (kort sagt vide hvad en d20 er og have en ide om, hvad forskellen er mellem AC og HP).