by Peter Dalby

Four men in mid-life crisis set out on a journey to reestablish the local brewery they frequented as youngsters. A slightly absurd comedy about solving personal problems with brewing beer.

Presentation

Players: 4

Gamemasters: 1

Total runtime: 3-4 hours

Language: Danish

Age limit: 15+

Material to be read: Ca. 2-3 sider pr. spiller

Fire venner i starten af 40erne mødes efter mange år med en mission – at genetablere det lokale bryggeri fra deres ungdom. De har brug for, at der sker noget nyt i deres liv – og de ser af forskellige årsager et mikrobryggeri som løsningen på deres problemer.

I Overgæret kommer rollerne ud for nogle absurde og syrede oplevelser med for eksempel en kult og Danmarks måske mest stædige mand. Det bliver en rejse, meget fjernt fra deres normale liv, som består af samtaler om realkreditlån, genbrugspladser og airfryers.

”Overgæret” skifter mellem styrede scener, hvor du udfolder din rolle og frie scener, hvor der er stor frihed til at skabe sjove fortællinger. Scenariets overordnede historie ligger ret fast, men lægger op til forløb som spillere og spilleder bruger til at skabe grin og morskab.

Overgæret er en invitation til at tage på en sær rejse med småkiksede, men elskelige mænd, som bare ikke ved bedre.

Players: 4

Gamemasters: 1

Total runtime: 3-4 hours

Language: Danish

Age limit: 15+

Material to be read: Ca. 2-3 sider pr. spiller

Player types:

Du kan lide at skabe oplæg til sjovt rollespil og gribe de oplæg, der sendes i din retning. Erfaring som mand med midtlivskrise er ikke nødvendig, men fordomme om dem er en fordel.

 

Gamemaster type:

Du skal kunne lide at være med til at skabe komikken. I en del af scenariet skal du være med til at improvisere og være en aktiv medskaber til historien med brug af konkrete redskaber og din egen kreativitet.