by Lars Kaos Andresen

On a chaotic night in 90s Copenhagen, four experienced police officers must stop a major drug deal. How far will they go to achieve their goal? And do they have the same goal? A violent, entertaining and high-voltage action drama.

Presentation

Players: 4

Gamemasters: 1

Total runtime: Approximately 4 hours

Language: Danish

Age limit: 15+

Material to be read: 2 sider + actionkort

Scenariet foregår i København den 18. maj 1993, hvor byen, i kølvandet på en EU-afstemning, eksploderer i uroligheder og voldelige demonstrationer. Nattens politiaktion mod en stor narkohandel er derfor aflyst, men fire politifolk ignorerer ordren og vil stoppe handlen og knalde bagmændene.

Strisser! er klassisk bordrollespil med fokus på action, snakkespil og indlevelse i rollerne. Action håndteres med en kortmekanik, der erstatter terninger og system, og rollernes handlinger og valg i løbet af natten får gennem en simpel spilmekanik stor betydning for scenariets klimaks.

I kommer blandt andet til at jagte mistænkte i et ungdomshus fyldt med punkere og autonome, der hader strissere. I skal infiltrere en rockerborg for at få fat på en berygtet rocker, og I skal afbryde en fashionabel fest på Strandvejen, hvor kendte personligheder fejrer EU-sejren.

Strisser! er råt, voldsomt og voldeligt, men samtidig er det harmløs underholdning. Det handler om, at vi skal have det sjovt. Til tonerne af Ace of Base og Snows Informer tager vi ud i København og har en vild nat, hvor hollændernevognene brænder og politiet råber: Skyd efter benene!

Players: 4

Gamemasters: 1

Total runtime: Approximately 4 hours

Language: Danish

Age limit: 15+

Material to be read: 2 sider + actionkort

Player types:

Strisser! er nemt at gå til for både erfarne og uerfarne spillere uanset alder, og du skal kun spille og fokusere på din egen rolle. Scenariet er ideelt for dig, hvis du foretrækker aktivt at gå ind i din rolle, frem for passivt at beskrive din rolles handlinger. Du skal håndtere action, dramatik mellem rollerne og tage moralske valg. Strisser! er designet således, at unge og ældre spillere med fordel kan spille i samme gruppe. 

 

Gamemaster type:

Du kan lide at beskrive scener og sætte stemning, og du kan lide at spille farverige bipersoner som urobetjenten Kalle, rockeren Kemo og punkerpigen Åse Dåse. Strisser! er ren underholdning, og det handler om at skabe en sjov, hektisk og medrivende oplevelse. Spillet indeholder flere lettilgængelige spilmekanikker, der er nemme for både dig og spillerne at gå til. Scenariet består af kronologiske scener.