af Nikolaj Gedionsen

I en nylig erobret grænseby må kongens vasaller efterforske det forsvundne Sankt Aunarius’ relikvieskrin. Et Cthulhu-lignende horror-scenarie indhyllet i en tåge af mystik og uvished, sat i den mørkeste middelalder.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 3,5 time

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 13+

Læsemængde: Ca. nul

Du skal sammen med de andre spillere skabe en fiktiv filmstjerne, fortælle om de film som skuespilleren er blevet kendt for, hvad filmstjernen har spillet med i, hvorfor netop disse film var favner filmstjernernes karrierer. Spillet slutter med at vores filmstjerne skal have en æres oscar, en oscar den aldrig stjernen aldrig får i løbet af karrieren. Spillet er bygget op igennem nøgleord til diverse film, struktureret improvisation igennem facilitatorens guidning, musik triggers, skal vi have formet denne fiktive filmstjerne så han eller hun kan matche, Bruce Willis, Meryl Streep eller Brad Pitt. Kom med dine klicherer og viden og dyk ned i Hollywoods vilde univers.

Spillertype: Spillere der nyder at improvisere og lave en fælles historie, som kan være følsom, kliche fyldt og arbejde inde for en ramme, som bliver udstukket af facilitator, musik, de andre spillere og keywords.

Spilledertype: Guide spillerne med din film viden, hjælpe spillerne med at bruge de keywords de har fået udstukket til at lave de mest vidunderlige film, og skabe rammerne for at de kan forme denne filmstjerne. Det er en fordel af være lidt filmnørdet, men mindre kan også gøre det. Og vigtigst af alt hjælpe med talen til sidst.