af Benny Wallin.

Undslip vildmarksskuret, før regeringen atombomber skidtet. Find bildele for at starte en gammel bil og undgå zombier og radioaktivt nedfald. Beskyt skuret, led efter reservedele, og øg dine overlevelseschancer.

Foromtale

  • Tid: 90-120 min
  • Spillere: Solospil (der kan spilles i co-op tilstand med 1-3 spillere)
  • Sprog: Engelsk

The Last Shed You Defend Before You Die er et actionspil, der er fyldt med problemløsning, som kommer fra spilmekanikken. Spillet kan spilles solo eller som co-op. Det omfatter mekanikker som bag- og deck-building med fokus på historiefortælling. Spillet præsenterer intense beslutninger i en verden, hvor du kan lægge planer for næsten alt.

Som spiller har du adgang til forskellige handlingskort på din hånd. I din tur kan du bruge disse kort til at udforske steder, finde dele til at reparere flugtbilen, dræbe zombier, opdage skatte eller lave nye genstande (kort), der vil hjælpe dig i fremtiden.

Når du besejrer en zombie, vil de tabe loot såsom tandhjul, ammunition, batterier eller mad, hvis du er heldig. Men er du uheldig, kan zombierne også forurene brættet med blod, lig, nye zombier eller øget panik.

Når du har spillet alle dine handlinger, er det “spillets” tur til at flytte zombier tættere på dig og dit skur. For hver zombie, der når skuret, mister du et liv (et kort).

Dit mål er at starte en bil. Du kan forsøge at starte bilen én gang pr. omgang, hvis den er i spil. Jo flere dele du har, jo større er chancen for at starte bilen. Hvis du finder alle 6 dele og når bilen, klarer du spillet.

Efter vellykket afslutning af spillet opgør du din score. Spillet byder på 3 sværhedsgrader, der hver introducerer nye begivenheder og nye genstande at fremstille.

Om designeren

Jeg bestræber mig på at sikre, at hver eneste detalje betyder noget, skaber indviklede gåder og en bred vifte af skiftende valg i mine spil. Mit mål er, at disse oplevelser gør et varigt indtryk og indlejrer sig i vores sind.