af Troels Ken Pedersen

Når en heks fylder fyrre år, bliver hendes næse pludselig lang og kroget, og får mindst én vorte. Scenariet følger to hekse-søstres vej mod de fyrre og den uundgåelige næse.

Foromtale

Spillere: 3-4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 1 ½ time

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: 1-2 sider

Når en heks fylder fyrre år, bliver hendes næse pludselig lang og kroget, og får mindst én vorte. Scenariet går til emnet,  middelklassekvinder og deres kamp mod tikkende ure, med et skarpt blik men masser af kærlighed. Vi er i vores velkendte nutids-verden, men med hekse og vampyrer… og HR-konsulenter. Spillerne udforsker tvillingesøstrene Clio og Zoes liv på vej mod de fyrre for at hjælpe dem med at finde ud af hvad de skal stille op med familielivet og karrieren.

Midtlivs Blues 2 – Sære Søstre er fortællerollespil med elementer af karakterspil. Fokus skifter frem og tilbage mellem de to søstre undervej, og spillerne skiftes til at vælge scener. Spillerne tager forskellige roller og funktioner undervejs, men alle er sammen om at lægge pres med  eskalerende hentydninger til næser.

Spillere: 3-4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 1 ½ time

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: 1-2 sider

Spillertype:

Du har lyst til lunt, humoristisk fortællespil, hvor I som gruppe udforsker de to sære søstres liv og vej mod den runde fødselsdag. I ejer karaktererne sammen, og I spiller mere efter smil der varmer helt ned i maven, end efter lårklaskende punchlines. Det er ikke et svært spil.

 

Spilledertype:

Du er den af spillerne, som har læst scenariet på forhånd og hjælper de andre spillere med at holde styr på hvad de skal. I enkelte scener har du særlige klippe-pligter. Du bidrager kreativt som de andre spillere, og du hepper på alt og alle.