af Jenny Holf & Tomas Falemo.

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det er at køre racerbil, hvis du er en muldvarpe med meget dårligt syn?

Nå, det er ligesom at køre med lukkede øjne!

Foromtale

  • Tid: 20-30 min
  • Spillere: 2 – 6
  • Sprog: Engelske regler, ingen tekst i spillet

At køre ræs som en muldvarpe er udfordrende, men du vil ikke have det på nogen anden måde. Du har øvet dig i at bruge dit indre øje og lært at fornemme hjørnerne og forhindringerne. Du er klar til at race for ære!

Grib din bil, tag endnu et kig på banen, luk øjnene og begynd at bevæge dig. I Mole racing skiftes du til at flytte din bil langs banen og undgå hegnet og de andre biler. Den første over målstregen vinder!

Gameplay
På hver tur tager den aktive spiller deres bil, lukker øjnene og bevæger den så langt de vil, eller indtil de rammer noget (andre spillere tjekker for dette og råber “crash” hvis din bil rammer noget). Hvis noget bliver ramt, så lad bilen stå, hvor den forulykkede, og spring din næste tur over.
Close calls og glatte kurver giver spændende gameplay.

Om designerne

Tomas Falemo
Tomas har spillet brætspil siden han var fem år, og har fundet på variationer og scenarier for eksisterende spil, siden han var ti.

Hvis du har brug for nogen til at finde smuthullerne i reglerne eller sørge for, at balancen er den helt rigtige, kan Tomas finde ud af det.

Når han ikke laver brætspil, er Tomas improvisator og softwareudvikler.

Jenny Holf
Selvom det nok var Jennys mor, der holdt hende i live, blev hun spillemæssigt opdraget af sin far og var derfor kortspiller i en tidlig alder. Senere hen kom Jenny ind i brætspilsverdenen i sine teenageår og har været hooked lige siden, hvor hun har spillet, demonstreret, konkurreret i, og skabt brætspil.

Hvis du har brug for nogen til at finde kreative løsninger på vanskelige problemer, er Jenny din go-to.

Udover at være brætspilsudvikler deler Jenny sin tid mellem at opdrage børn, være politiker og arbejde med AI og digitalisering.