af Jonas Benthin Thyssen

På vej hjem mod Jorden vågner besætningen på USCSS Bison pludselig af deres Stasis-søvn og opdager at noget helt galt. Et nervepirrende dungeon crawl, hvor skibet er i centrum og ingenting er, som det bør være.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 5 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersanbefaling: 16+

Læsemængde: 4 sider

En håndfuld unge mennesker er vokset op i ekstrem rigdom som børn af Byens ledende borgere, men nu truer et oprør med at omstyrte deres ubekymrede liv. Én af deres venner er forsvundet, og en oprørsleder opildner masserne ved at afsløre Byens lederes beskidte hemmeligheder. I Månegudindens glemte, underjordiske fængsel vil de nu prøve på at finde deres ven, og på at genoprette deres vaklende verdensorden ved at afsløre de skrækkelige hemmeligheder som oprørslederen selv har efterladt bag lås og slå i Hemmelighedernes Fængsel.

De har meget at miste, men kan de holde sammen når deres egne hemmeligheder dukker frem i månelyset? Kan de overleve både dødsfælderne og oprørernes rænker? Og kan de stå ansigt til ansigt med deres egne værste svigt uden at knække?

Hemmelighedernes Fængsel er dungeon crawl noir. Indsatserne er høje, fælderne er grumme og ingen er rene.

Indeholder kærestevold, kontrollerende adfærd og vold mod børn.

Spillertype: Du har lyst til at udforske en livsfarlig dungeon, og du har lyst til at spille drama om antihelte med små og store hemmeligheder. Du må gerne have mere lyst til den ene eller den anden ting. D&D-erfaring er ikke nødvendig, men du får brug for terninger.

Spilledertype: Du er frisk på at sætte rammerne for et drama med masser af menneskelige gråtoner, og for at stå for en dynamisk dungeon med gåder, dødsfælder og tænkende væsner. Du behøver ikke være super erfaren udi D&D, men du bør nok have været i en dungeon eller to.