af Jonas Benthin Thyssen

 I det kolde ydre rum begynder en lampe at blinke… Opvågnings-sekvensen er startet… Ombord på industri-hauleren, FMS Bison, vågner 5 sjæle op til deres værste mareridt. Hvem kan holde fatningen og overleve?

Foromtale

Spillere: 4-5

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 5 timer

Sprog: Dansk og engelsk (kun spillermateriale)

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: 1 karaterark inkl. regler. Yderligere 1-2 sider handouts undervejs

I “Når vi vågner igen” spiller du et medlem af skibets besætning på vej hjem til jorden. Men en brat opvågning fra jeres stasis-søvn ændrer fuldstændigt på de planer – nogen eller noget har ændret jeres kurs…

Dine overlevelsesinstinkter og evne til at holde hovedet koldt bliver sat på prøve, mens du langsomt baner dig vej gennem det skib, du troede, du kendte så godt.

Når du møder det fremmede, har du kun dine erfaringer og minder til at hive dig ud af panikkens jerngreb.

“Når vi vågner igen” er retro sci-fi horror, hvor katoderørsskærme skriver uendelige log-beskeder i neon grønt. Rumskibet er koldt og mørkt, og din kontrakt med Firmaet dikterer hele dit liv.

Spillets regler er begyndervenlige og scenariet indeholder en intro til systemet. Medbring gerne dine egne d100/procent-terninger.

Spillere: 4-5

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 5 timer

Sprog: Dansk og engelsk (kun spillermateriale)

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: 1 karaterark inkl. regler. Yderligere 1-2 sider handouts undervejs

Spillertype:

Du vil spille en nervepirrende Dungeon Crawl i en retro sci-fi verden. Her er både terninger og fortællespil i lige mængder, hvor fejlede terningeslag forværrer din karakters fattethed. Du kommer til at sætte flashback scener for din karakter, som præger spillets historie.

 

Spilledertype:

Du ønsker at facilitere en nedadgående spiral af flossede nerver, hvor du får indflydelse på, hvordan panikken blandt besætningen breder sig når de fejler. Dette foregår gennem uddeling af specielle panik-kort. Der er en del korte flashback scener, du skal hjælpe spillerne med at stille op og klippe for at give historien liv.