af Søren Brandborg & Mark Elsdon

Styr begge dine piratskibe sikkert gennem alskens farer. Det forreste finder skatte, men det bagerste scorer point, og alt kan tabes på et øjeblik, hvis du ikke holder øje med de lurende farer.

Foromtale

  • Tid: 90 minutter pr. akt.
  • Spillere: 1 – 5
  • Sprog: Dansk / English

Militæret har afskåret øen Bornholm fra resten af verden under mystiske omstændigheder. Du spiller hovedpersonen, Sigrid, som modtager en kryptisk besked fra sin søster, der trygler om hjælp. Hun forsker i biologiske kampstoffer, og du rejser alene til Bornholm i håbet om at redde hende, før det er for sent. Hvad du finder på øen viser sig at være langt mere forfærdeligt, end du havde frygtet.

Solskinsøen er en ny og selvstændig trilogi i 50 Clues serien. Det kræver ingen forberedelse at kaste sig ud i gådespillene. Når du har set 5 minutters video, er du klar til at begynde. Historien udfolder sig gennem tre episoder, som hver tager cirka 90 minutter at gennemføre.

Hvad er et 50 Clues spil?
50 Clues er gådespil, som du og dine venner løser sammen. Et slags “Escape room adventure in a box”. Spillene består af illustrerede kort og en tilhørende webapp.

Se en video om hvordan man spiller her: https://vimeo.com/407358672

Om designerne

Jeppe Norsker er professionel spildesigner og -udgiver og har deltaget i Fastaval det meste af sit liv. Efter en årrække med design af læringsspil, skiftede Jeppe fokus til udvikling af underholdningsspil med blandt andet Match Madness, Bermuda Pirates og senere 50 Clues serien.

Jakob Bang er bachelor i spildesign fra Det Kongelige Akademi og elsker at skrive historier. Det perfekte match til udvikling af nye 50 Clues oplevelser.