af Kristoffer Rudkjær

Fire replikanter og deres menneske-politiagent forsøger at skabe et neonlys af håb i Neo Chicagos mørke. Ved at downloade og dermed overtage vidneminder, kan de måske bygge en sag op mod den urørlige yakuzamafia. Men hvad gør det nye sæt mindre ved dem?

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4-5 timer

Sprog: Dansk og Engelsk

Aldersgrænse: 18+

Læsemængde: 5 sider

I en ikke så fjern dystopisk fremtid plages indbyggerne i den forurenede og overbefolkede by Neo Chicago af forbrydersyndikatet Yakuzaen. Som modtræk har politiet indført et nyt tiltag – vidneprogrammet – hvor replikanter, bioteknologiske vidundere, overtager skræmte vidners minder, og afslører dem i retsager.

Scenariet handler om en gruppe på fire replikanter på en mission om indsamling af vidneminder, der tager dem igennem syreregn og neon-hologrammer i Neo Chicago sammen med deres menneskelige politiagent og med Yakuzaen i hælene. Undervejs kæmper de med hvem de er, og hvad de er for hinanden. For minder i denne sag, giver ikke blot nye personlighedstræk, men også ubehagelige sandheder. 

Scenariet er inspireret af Blade Runner, men sat i sin egen verden, og der er ingen krav om at have set en Blade Runner film for at spille med. 

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4-5 timer

Sprog: Dansk og Engelsk

Aldersgrænse: 18+

Læsemængde: 5 sider

Spillertype:

Skal kunne lide at udforske og udvikle egen og medspilleres komplekse og mangefacetterede roller. Skal være med på at spille både kærlighedsrelationer, eksistentielt drama og tempofyldte actionscener.

 

Spilledertype:

Skal sætte og klippe scener ud fra en fast fortælling, men have sans for at sætte  ekstra scener og sikre det rette tempo i scenariet. Derudover spiller spilleder en række mindre og en større gennemgående biperson i form af gruppens eneste menneske, politiagenten. En mere medspillende spillederrolle end mange andre scenarier.