af Lea Skou Duus

En poetisk fortælling om fire udødelige der, gennem tre tidsperioder, langsomt forsøger at opklare mysteriet om hvem de er, og hvordan de endelig kan blive dødelige igen.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: ca. 4 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: 3-4 sider

De Udødelige er en fortælling om fire forskellige udødelige, der gennem tre akter forsøger at blive dødelige igen. Ingen af dem kan huske hvordan de blev udødelig, men de deler stadig det samme fælles mål. Da muligheden endelig viser sig, kommer den dog sammen med en række glemte minder. Hvorfor blev de egentlig udødelige, og hvilke konsekvenser kommer det til at have, hvis de opgiver det?

Spillerne gennemlever som hver af de udødelige tre æraer på hundrede år. Spillet foregår primært over en række scener, hvor der er rig mulighed for at udforske karaktererne og deres relationer og svagheder. Mellem hvert akt videreudvikles den lille bjergby, fortællingen befinder sig i, hvor spillerne sammen ændrer på den over tid. Gennem spillets begivenheder, får karaktererne et større indblik i, hvem de er og har været. Der er stort fokus på koncepter som forandring, tab, og forskellige aspekter af livet.

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: ca. 4 timer

Sprog: Dansk og engelsk

Aldersgrænse: 15+

Læsemængde: 3-4 sider

Spillertype:

Du er glad for det rolige og stemningsfyldte, og er en der elsker at medskabe verdener. Du kan lide at spille på relationer, og er klar til lidt improvisation. Du trives i frihed, under lidt begrænsede rammer, og nyder at være med i en fortælling, selvom du ikke nødvendigvis kan bestemme hvordan den slutter.

 

Spilledertype:

Du er god til at sætte stemninger. Du kan sige ja til spillernes idéer, men også hjælpe med at revidere dele, der modarbejder fortællingens flow. Du skal kunne sætte scener op for spillerne, og være god til at afslutte dem når det passer bedst. Du har ikke noget imod at spille NPC’er, og nyder at være medskaber af en forandrende verden.