af Lea Skou Duus

En poetisk fortælling om fire udødelige der, gennem tre tidsperioder, langsomt forsøger at opklare mysteriet om hvem de er, og hvordan de endelig kan blive dødelige igen.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 2 timer

Sprog: Dansk og Engelsk

Aldersgrænse: 13+

Læsemængde: 1 side

Kender du det, at voksne er dumme i nakken og hele tiden vil have én til at gøre møgkedelig ting? Det gør Steffen på 7 år hvert fald. Hans lærer forlanger, at han følger med i timerne, mor vil på mor-søn campingtur i myggesumpen, far vil have en hånd med at tømme opvaskeren og alle synes at Steffen bør gå ud med skraldet, som lugter. Det er ikke fair. Som om Steffen ikke har problemer nok med Store Carsten fra skolen som truer med tæsk, og Sofie som er lidt sød, men forlanger at Steffen bidrager til gruppearbejde. Steffen vil da meget heller bruge sin tid på at fantasere og tegne seje maskiner. Men nu skal det være slut, for Steffen har et es i ærmet: Han vil klone sig selv i en genial og drønflot klonmaskine af eget design. Og så må klonerne tage sig af alt det kedelige, mens Steffen hygger på sit værelse. Det kan kun gå godt.

I Steffen og de dumme kloner skal vi se hvor galt, det kan gå for overmodige Steffen, når klonerne slippes løs i hans liv, og ligesom Steffen selv, viser sig ikke at gide kedelige pligter. Kan Steffen formå at rode sig ud af fedtefadet igen?

 

 

Spillertype: Du er frisk på at give den fuld gas i en 2-timers novelle og spille flere roller, hvor en af dem er en Steffen. Du har lyst til at lave gode oplæg til, at dine medspillere kan blive sjove. Og så er du frisk på at (gen)opleve en syvårigs kvaler.

Spilledertype: Du har modet til at tage kampen op med spillerne, når det vrimler med Steffen´er. Du har lyst til at sætte og klippe en masse små scener i et tjept tempo. Og du lover at gøre dit bedste for at binde al det kaos, spillerne finder på til en nogenlunde sammenhængende historie.