af Mette Finderup og Tina Heebøll Arbjørn

De fire personer, der bor i Pils hoved, skaber et kaotisk liv for datteren Emma. Nu er de nødt til at komme overens med hinanden og deres egne dæmoner, for Emma er i fare.

Foromtale

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4 timer

Sprog: Dansk og engelsk (spilledermateriale kun på dansk)

Aldersgrænse: 18+

Læsemængde: Spillere 2-3 sider. Spilleder: Ca. 40 sider inkl. spilpersoner

Da du kommer til dig selv, ser du på et maleri. Du aner ikke, hvem der har malet det. 

“Hvad skal det koste?” spørger kvinden bag dig. Det aner du heller ikke noget om. Faktisk husker du intet, siden du fulgte din datter i skole.

Pil lider af personlighedsspaltning. Gennem intense nedslag i hverdagslivet mellem hende og hendes teenagedatter folder dramaet sig ud. Det intensiveres, da en ildevarslende mand flytter ind ved siden af. Han minder Pil om noget, hun har gemt dybt i sit sind. Mon han vil skade dem? Og hvordan beskytter man sit barn og er en god mor, når hukommelsen svigter, og man ikke engang kan stole på sig selv?

Spillerne har hver deres personlighed og skiftes gennem metateknikker til at styre deres fælles krop. De er også fælles om at spille datteren, og relationen mellem mor og datter er scenariet helt centrale kerne. Personlighederne er klar over hinandens eksistens, og deres indbyrdes modstand er en vigtig motor mod scenariets slutning, som er helt op til gruppen.

Spillere: 4

Spilledere: 1

Samlet tidsforbrug: 4 timer

Sprog: Dansk og engelsk (spilledermateriale kun på dansk)

Aldersgrænse: 18+

Læsemængde: Spillere 2-3 sider. Spilleder: Ca. 40 sider inkl. spilpersoner

Spillertype:

Du skal holde af at improvisere i en fast ramme og sætte pris på dramatisk timing. Du vil være in-game en stor del af scenariet. Kvinden, der gik i tusind stykker er semilive uden fysisk kontakt.

Triggerwarning: Psykisk sygdom og misbrug af børn.

 

Spilledertype:

Du kan lide både at sætte scener og spille gennemgående biroller i et scenarie, hvor du er meget af tiden. Du skal klippe fastlagte scener og rammesætte spillet ved hjælp af en række overskuelige virkemidler.