af Niklas Gestrin & Markus Tångring.

Et tegne, klippe, lime, tile-laying samarbejdsspil, der handler om at anlægge Marie Antoinettes nye dal.

Foromtale

  • Tid: 60 min
  • Spillere: 1 – 6
  • Sprog: Engelske regler, men ingen tekst i selve spillet.

I spiller sammen som et hold for at bygge dalen i overensstemmelse med Maries ønsker. Hun udtrykker sine ønsker med kort, som I trækker. Træk terrænkort og objektiv kort. De viser, hvad dronning Marie ønsker, og hvordan I scorer point. Derefter bruger I jeres saks til at klippe det bedst scorende stykke ud af jeres personlige kort. Derefter scorer alle spillere sammen. Nu er det tid til at lime et stykke i dalen; sammen vælger I det bedst passende stykke og limer det i dalen. Spillet har 8 runder, og derefter er det tid til den endelig scoring.

Landscaper bygger på mekanikken fra “flip and write”, men her har I to kort, ét individuelt, som I klipper i stykker med jeres saks, og ét fælles, som I limer stykkerne på. Reglerne er simple, men der er virkelig mange taktiske beslutninger for at mestre spillet. I kan spille det solo, PvP og som et hold. Turene er altid simultane, så der er et minimum af ventetid.

Når I spiller spillet, vil I have fuld fokus på spillet; at finde det perfekte stykke, klipningen, den langsigtede strategi og diskussionen om, hvordan man skal klippe og hvilket stykke man skal bruge for at skabe den bedste dal for dronningen. Tiden vil flyve forbi. Det er en meget speciel følelse, når man holder en saks i hånden og rent faktisk klipper noget i stykker for at skabe noget nyt. Det er også meget tilfredsstillende at lime stykker på den nye dal og se, hvordan den vokser og udvikler sig. Vi håber, I har lyst til at mødes med os og spille Landscaper.

Om designerne

Markus Tångring og Niklas Gestrin er gamle venner og vi har spillet brætspil det meste af vores liv. Vi har designet spil sammen i noget tid. De spil, vi designer, er for det meste lette at spille og har ofte simultane runder. Vi har været heldige og har fået udgivet to af vores spil, DUOS og Blixtsnabb!