af Mads Emil Christensen & Johannes Følsgaard.

Dronningen er død!
Myreriget er i oprør. Led din fraktion gennem de kaotiske tider. Rul terninger og tag hurtige beslutninger for at overvinde dine modstandere og afgøre Myrerigets skæbne.
Længe leve Dronningen!

Foromtale

  • Tid: 45 min
  • Spillere: 2 – 4
  • Sprog: Dansk / Engelsk

Dronningen er død og Myreriget er i oprør! Du er leder af en fraktion myrer og stræber efter at få mest magt.

Myrekrig er et real time spil, hvor det gælder om at kontrollere territorier og blive den nye Regent.

Du har én terning som du kaster for at se hvilken handling du kan tage. Men du kan lave handlingen hvor som helst du har myrer. Det går stærkt, for dine modstandere handler samtidigt med dig!

Nogle gange skal du bytte terningen ud, og hver terning er specialiseret, så du skal bestemme, hvilken ny retning du vil gå i. Det er hektisk og kaotisk og en del af spillets charme er at man kommer til at lave fejl fordi man ikke kan overskue alt hvad der foregår.

Heldigvis er spillet delt ind i runder, så man kan få pusten og danne sig et overblik inden det går løs igen. Mellem runderne skal Regenten bestemme hvordan en ny udfordring kommer ind på brættet og de former således spillets geografi.
Det giver en følelse af udvikling og at man er med til at skabe et lille historisk forløb.

Reglerne er lette at lære og spillet er aldrig kedeligt – men man skal være klar på at gå i krig med sine medmyrer.

Om designerne

Johannes har en sød bror, der hedder Peter, som har tegnet illustrationerne til Myrekrig.

Johannes kan godt lide brætspil og dyr, og har været på Fastaval mere end 3 gange.

Hvis du ser ham, så må du gerne vise ham billeder af svampe du har fundet, eller katte som du kender. Han vil også meget gerne vide, hvordan man designer et rollespil.

Mads Emil har aldrig været på Fastaval før. Til gengæld tager han hvert år til brætspilsmesse i Essen og køber små Japanske spil. Mange af dem er ikke særligt gode.

Hvis du ser Mads Emil, så må du meget gerne snakke med ham, så han ikke føler sig ensom. Interesser inkluderer dårlige romantiske film, Matematik og Playstationspil.